• Tervetuloa Laskentaväline Oy:n opettajasivuille!

  Fyysiset laskimet ovat sallittuja YO-kokeessa vielä vuonna 2020, joten laskinohjelmistojen käyttöönotossa ei ole kiire.
  Mitä laskinta kannattaa suositella lukiolaiselle? Lue lisää!

  Ryhmäkauppojen tekeminen
  Opettajat ovat ottaneet yhteyttä ja kertoneet saaneensa yhteydenottoja verkkolaskin.fi ja laskimet.net verkkokaupoista. Myöskin ruotsalainen Clas Ohlson on tarjonnut TI:n laskimia opiskelijoille ja opettajille.

  Mikään edellämainituista ei ole virallinen TI-jälleenmyyjä Suomessa, joten Texas Instrumentsin maahantuojana korostamme, että heiltä hankitut laskimet eivät kuulu maahantuojan takuu- ja tukipalvelun piiriin. Heidän myymät tuotteet eivät ole alkuperäisissä Suomeen tarkoitetuissa pakkauksissa. Harmaatuojat eivät myöskään vastaa opettajien kouluttamisesta tai tukimateriaalin tekemisestä. Heiltä hankitut laskimet eivät myöskään oikeuta määräalennustuotteisiin.

  Tue suomalaista työtä ja perheyritystä ostamalla ja suosittelemalla vain virallisia jälleenmyyjiä. Valtuutetut TI-jälleenmyyjät löydät täältä.

  Jos saat suositulle TI-Nspire CX CAS -paketille jostain edullisemman tarjouksen kuin valtuutetulta TI-jälleenmyyjältä, niin ole meihin yhteydessä ja etsimme sinulle parhaan tarjouksen.

  Hyödynnä edullinen TI-Nspire CX II-T CAS opettajatarjous!
  Uudistuneen TI-Nspire kämmenlaitteen uusi ja mullistava CX II-T -malli (kirkas värinäyttö, ladattava akku, ohut, paljon muistia jne...) on tilattavissa edulliseen opettajatarjoushintaan. Saat TI-Nspire CX CAS -kämmenlaitteen ja TI-Nspire -opettajaohjelmiston sisältävän opepaketin hintaan 80 euroa. Suosittelemme tätä TI-Nspire CX II-T CAS vaihtoehtoa lukioiden matematiikan opettajille, sillä vuoden 2012 alusta myös lukiolaiset ovat saaneet käyttää CAS -teknologiaa YO-kirjoituksissa (Lue lisää).

  Tilaa oma opettajatarjouksesi tästä! 

  Lainausohjelma
  TI:n lainausohjelman avulla koulut voivat lainata ilmaiseksi TI-teknologiaa. Lue lisää