• Tervetuloa Laskentaväline Oy:n verkkosivujen opiskelijaosiolle. Olemme lisänneet sivuillemme osion jonne kokoamme materiaalia tuotteidemme käyttäjille.

  Mikä laskin lukioon?
  Pitkään matematiikkaan on perinteisesti suositeltu graafista laskinta ja nyt lukiota aloittavien opiskelijoiden on ensimmäistä kertaa mahdollista hankkia vieläkin etevämpi apuväline, nimittäin symbolinen graafinen laskin, joka on erinomainen apuväline opiskelussa ja koetilanteissa. Lue lisää laskinsuosituksistamme:
  Pitkä matematiikka
  Lyhyt matematiikka

 • Mistä ostan TI-laskimen?

  Texas Instruments -laskinten valtuuteltulta jälleenmyyjältä saat:

  • Tehtaan alkuperäiset käyttöohjeet
  • TI-Nspire CX CAS -laskimeen seinälaturin ja oppaan lukiolaiselle
  • Maahantuojan tuen
  • Kolmen vuoden takuun kaikille TI-tuotteille
  • TI:n valtuuttaman takuuhuolto- ja takuuvaihtopalvelun.

  Katso valtuutetut TI -jälleenmyyjät. Jos et ole varma, onko laskinkauppias valtuutettu TI-jälleenmyyjä tarkista asia meiltä texas@laskentavaline.fi 

  Halutessasi voit ostaa laskimesi suoraan myös maahantuojan verkkokaupasta: Kaupoille.fi

 • Vuonna 2016 aloittavat lukiolaiset saavat edelleen käyttää laskimia YO-kirjoituksissa säköisten ohjelmistojen rinnalla.

  Pitkän matematiikan opiskelijan ykkösvalinta syksyllä 2016 on TI-Nspire CX CAS -paketti.  TI-Nspire CX CAS -laskimen mukana toimitetaan myös TI-Nspire CAS -ohjelmiston pysyvä lisenssi, jonka arvo erikseen ostettuna olisi yli 60 euroa.

  IB -lukion loppukokeissa vaaditaan numeerinen laskin. Numeerisia vaihtoehtoja pitkän matematiikan graafiseksi laskimeksi ovat TI-Nspire CX ja TI-84 Plus.  

  Lyhyen matematiikan opiskelijan on syytä keskustella opettajan kanssa laskimen valinnasta. TI-Nspire CX CAS -paketti on hyvä vaihtoehto, jos koulussa käytetään Nspire -ohjelmistoa.  Funktiolaskimista paras vaihtoehto on TI-30X Pro MultiView. Tämä laskin sisältää kaikki lyhyessä matematiikassa tarvittavat toiminnot helppokäyttöisesti järjestettyinä. Tämä laskin sisältää myös aurinkokennon, joka pidentää paristojen käyttöikää.

  Oman laskimen löydät lähimmältä TI -jälleenmyyjältäsi.
  Jos et ole varma, onko laskinkauppias valtuutettu TI-jälleenmyyjä tarkista asia meiltä texas@laskentavaline.fi 

  Halutessasi voit ostaa laskimesi suoraan myös maahantuojan verkkokaupasta: Kaupoille.fi