• TI-Nspire CX II-T CAS

  Texas Instruments TI-Nspire™ CX II-T CAS -kämmenlaite + ohjelmisto

  • Edistyneet graafiset toiminnot
  • Taustavalaistu, tarkka värinäyttö
  • Ladattava


  Uusin graafinen kämmenlaitteemme, jonka Computer Algebra System -järjestelmä auttaa saavuttamaan paremman ymmärryksen matematiikan ja luonnontieteiden abstrakteista käsitteistä.

  TI-Nspire™ CX II-T CAS -ominaisuuksilla voidaan ratkoa yhtälöitä symbolisesti, jakaa muuttujailmauksia tekijöihin ja laventaa niitä, täydentää neliöksi,derivoida, integroida sekä laskea raja-arvoja ja tarkkoja ratkaisuja irrationaalimuodoissa. Se on vankka, kädessä kulkeva oppimistyökalu, joka täyttää matematiikan ja luonnontieteiden opetuksen tarpeet yläkoulusta korkeakouluun asti.

 • Paranna ymmärrystä
  TI-Nspire™ CX II-T CAS -kämmenlaitteen innovatiiviset ominaisuudet tukevat opetusstrategioita, joiden on tutkimuksissa havaittu parantavan matematiikan ja tieteen monimutkaisten käsitteiden ymmärtämistä.
  Eri esitysmuodot tehtävien lausekkeille esitetään samanaikaisesti, jolloin oppilaat voivat havainnollistaa, miten lausekkeiden algebralliset muodot, graafiset muodot, geometriset muodot, numeeriset muodot sekä kirjoitetut muodot liittyvät toisiinsa.

  Dynaaminen linkitys asiakirjojen ja useiden esitystapojen välillä sallii oppilaiden vuorovaikuttaa suoraan matematiikan kanssa, kun he näkevät miten yhden muuttujan muuttaminen muuttaa samanaikaisesti muitakin.

 • Nspire ohjelman lisenssi tietokonetta varten tulee kämmenlaitteen mukana. Säliytä koodi huolella, sillä tarvitset sitä jos jostain syystä joudut asentamaan ohjelman uudestaa esimerkiksi koneen rikkoutumisen takia. Kämmenlaitetta ja ohjelmaa ei ole mitenkään kytketty toisiinsa. Eli kämmenlaitteen/laskimen avulla ei pystytä lisenssikoodia hakemaan/palauttamaan.

 • Missä lisenssi? Laskimen mukana tullut Nspire ikilisenssi tulee laskimen mukana (blister pakkaukseen tehtaalla pakattuna). Lisenssi on suljetussa kartonkikuoressa. 

  Lisenssi tulee säilyttää, sillä tarvitset sitä kun asennat ohjelman uudestaan vanhaan tai uuteen tietokoneen. 

  Suosittelemme, että otatte lisenssikoodista varmuudeksi myös valokuvan, jonka säilytätte fyysisen lisenssikoodikuoren lisäksi.

  Ohessa kuva laskimesta ja lisessikuoresta.