• TI-Nspire CX CAS ja TI-Nspire CAS -ohjelmiston pysyvä lisenssi

  Vuonna 2016 lukionsa aloittavat opiskelijat suorittavat matemaattisten aineiden yo-kokeet sähköisesti. Ylioppilastutkintolautakunta tulee sallimaan fyysisten laskinten käytön sähköisten ohjelmistojen rinnalla vielä vuosia eteenpäin.

  TI-Nspire CX CAS -laskimen mukana toimitetaan myös TI-Nspire CAS -ohjelmiston pysyvä lisenssi, jonka arvo erikseen ostettuna olisi yli 60 euroa.

  TI-Nspire CX CAS -laskin ja sen mukana tuleva ohjelmiston pysyvä lisenssi antavat opiskelijalle mahdollisuuden rauhassa valita itselleen parhaan tavan oppia ja valmistautua tuleviin YO-kirjoituksiin. TI-Nspire CX CAS -laskin ja tietokoneohjelma ovat hyödyllisiä apuvälineitä myös fysiikan ja kemian opiskeluissa, sillä yksikkömuunnokset, luonnontieteen vakiot ja yksiköiden sieventäminen laskuissa ovat sisäänrakennettuja ominaisuuksia. 

  TI-Nspire CX CAS -kämmenlaitteet edustavat edistyksellisintä laskinteknologiaa matematiikan ja luonnontieteiden opiskeluun. Tarkka värinäyttö, ladattava akku, tehokas prosessori, monipuolinen tietokoneohjelma ja monipuoliset lisävarusteet nostavat TI-Nspire CX CAS -kämmenlaitteet omalle tasollensa!

  TI-Nspire CX CAS laskin on ollut suomalaisten pitkän matematiikan opiskelijoiden eniten käyttämä laskin jo vuosien ajan. Laskimen mukana toimitettava TI-Nspire CAS -ohjelma on ollut tanskalaisten lukiolaisten ykkösvalinta vuosien ajan ja ohjelmisto on valittu myös Suomessa sähköisten YO-kirjoitusten matematiikkaohjelmistoksi.

  Oman TI-Nspire CX CAS -laskimen löydät lähimmältä TI -jälleenmyyjältäsi. 
  Jos et ole varma, onko laskinkauppias valtuutettu TI-jälleenmyyjä tarkista asia meiltä texas@laskentavaline.fi 

  Halutessasi voit ostaa laskimesi suoraan myös maahantuojan verkkokaupasta: Kaupoille.fi

  Lisätietoja ja materiaalia opiskeluun: www.nspire.fi